END OF SEASON SALE - Enjoy up to 80% off selected items
  • 365 dagen retour
  • HANDGEMAAKTE DEENSE SIERADEN
  • GRATIS VERZENDING voor alle bestellingen boven 67€

Verzending en retournen

Verzending en retournen

Verzendkosten en levering:

Wij bieden gratis verzending op alle bestellingen van meer dan DKK 300.

Tijdens het afrekenen wordt je gevraagd om je leveringsadres in te voeren en je gewenste leveringsoptie te selecteren. Hieronder vindt je de indicatieve levertijd voor respectievelijk Deense en internationale bestellingen:

Levering binnen Denemarken duurt meestal 2-5 werkdagen *.

Levering duurt meestal 5-15 werkdagen voor internationale bestellingen **.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per e-mail, en ontvang je ook een bericht per e-mail wanneer de bestelling vanuit ons magazijn wordt verzonden. Houd er rekening mee dat weekends en feestdagen niet meetellen voor de bovenstaande levertijden. Deense bestellingen worden verzonden in samenwerking met DAO, terwijl internationale bestellingen worden verzonden met GLS, PostNord of Coolrunner.

Je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over je zending.

* De levertijd is indicatief en Team NL neemt geen verantwoordelijkheid voor eventuele vertragingen bij de verzender.

** De levertijd is indicatief en Team NL neemt geen verantwoordelijkheid voor eventuele vertragingen bij de verzender.

Northern Legacy Klantenservice Team:

E-mail: Support@nlegacy.com

Voor vragen over de verzending vul je je ordernummer in het vakje in. Dit maakt de verwerking sneller.

Scandinavische en internationale retourgoederen

Wij bieden 365 dagen retour op alle bestellingen!

Elk gloednieuw product kan worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling of een tegoedbon binnen 365 dagen. We willen dat je volledig tevreden bent met je Northern Legacy product. Als je niet tevreden bent kun je elk Northern Legacy-product binnen 365 dagen na het bestellen van het product retourneren, op voorwaarde dat de goederen ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten.

 

Neem contact op met onze klantenservice: support@nlegacy.com, om je retouropdracht in te plannen. Alle retourbestellingen moeten ongebruikt zijn en in originele staat verkeren. Je kunt een retourbon en een retouretiket bestellen op ons retourportaal voor DKK 29 - https://retur.pakkelabels.dk/northern-legacy-retur.

Stuur je retouropdracht naar het onderstaande adres:

Northern Legacy

Att. Jonas

Stammen 102

9260 Gistrup

Denemarken

BELANGRIJKE INFORMATIE: Wanneer je je bestelling retourneert, voeg dan een briefje bij met informatie over: 1. Bestelnummer en 2. Vereiste omruilmaat in of vul "Geld terug" in.

Zodra wij je geretourneerde bestelling ontvangen en bevestigen dat deze ongebruikt is, wordt de terugbetaling verwerkt en wordt er een volledige terugbetaling gedaan in de vorm van een nieuw product, een nieuwe maat of geld geretourneerd.

WIL JE 10% KORTING OP JE VOLGENDE BESTELLING?

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Northern Legacy en ontvang 10% korting op je volgende bestelling, evenals inspiratie en gepersonaliseerde aanbevelingen direct in je inbox*


*Door je aan te melden, accepteer je ons privacybeleid