END OF SEASON SALE - Enjoy up to 80% off selected items
  • 365 dagen retour
  • HANDGEMAAKTE DEENSE SIERADEN
  • GRATIS VERZENDING voor alle bestellingen boven 67€

Retouren

 

Retouren

Welkom in ons universum. Als je doorgaat met het bekijken en gebruiken van deze website, ga je akkoord met de volgende gebruiksvoorwaarden, die samen met ons privacybeleid en Northern Legacy's voorwaarden van toepassing zijn op jou met betrekking tot deze website. De term Northern Legacy of "ons" of "wij" verwijst naar de eigenaren van de website. Ons bedrijfsregistratienummer is 39684209. De term “jij” of “je" verwijst naar de gebruiker of gebruiker van onze website en de koper, klant en consument van ons product. Het product verwijst naar alle artikelen die te koop zijn op www.nlegacy.com.

RETOUREN

Als klant heb je het recht om het artikel binnen 365 dagen na aankoop te retourneren. Dit recht is van toepassing als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

- Dat het product wordt geretourneerd in exact dezelfde staat als waarin het is ontvangen.

- Dat het product niet is gebruikt op een manier die duidelijk de verkoopwaarde vermindert.

Als je het product wilt retourneren met behulp van PostNord of DAO, kun je dezelfde verpakking als waarin het product is aangekomen opnieuw gebruiken. Voor omruiling of geldretournering kan je contact opnemen met support@nlegacy.com alvorens de goederen te retourneren. Houd er rekening mee dat we geen retourzending betalen bij retourzendingen waarbij gevraagd wordt om het geld te retourneren.

RETOURNERING VAN KERSTCADEAUS

Als klant heb je het recht om in november en december 2019 gekochte kerstcadeaus te retourneren tot eind januari 2020. Daarna vervalt het recht op teruggave en kunnen de goederen dus alleen nog maar geruild worden voor andere goederen.

Toepasselijk recht en jurisdictie

Elk geschil wordt beslecht volgens het Deense recht en in overeenstemming met het recht van de gewone rechtbanken.

KLACHTEN

In geval van fouten of defecten kan je een klacht indienen bij het supportteam: support@nlegacy.com

Wij garanderen een garantieperiode van 24 maanden (zie de criteria voor de volledige garantie hieronder) - maar vergeet niet je aankoopbewijs te bewaren.

De volledige garantie gaat ervan uit dat de gebreken / defecten van de goederen niet te wijten zijn aan misbruik van het product of ander schadelijk gedrag dat heeft geleid tot de schade / defect.

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om binnen een redelijke termijn na het ontdekken / vinden van de fout / schade een terugbetaling te eisen.

De klachten die als tijdig worden beschouwd, zijn de klachten die twee maanden na ontvangst van het item worden gemeld.

 

Wij behouden ons het recht voor om een defect / beschadigd product te vervangen door een onbeschadigd artikel in plaats van de koopprijs te vergoeden.

Wees je ervan bewust dat een gerechtvaardigde klacht wordt afgehandeld door je product te repareren of te vervangen door een nieuw product van hetzelfde type.

 

 

WIL JE 10% KORTING OP JE VOLGENDE BESTELLING?

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Northern Legacy en ontvang 10% korting op je volgende bestelling, evenals inspiratie en gepersonaliseerde aanbevelingen direct in je inbox*


*Door je aan te melden, accepteer je ons privacybeleid