END OF SEASON SALE - Enjoy up to 80% off selected items
  • 365 dagen retour
  • HANDGEMAAKTE DEENSE SIERADEN
  • GRATIS VERZENDING voor alle bestellingen boven 67€

De geschiedenis van Northern Legacy

Het concept
Northern Legacy is een Deens juwelenmerk dat sinds 2015 vecht tegen stereotypen van mannen en sieraden. Waar een sieraad vroeger een meer conservatieve uitstraling had, is het een veel belangrijker onderdeel geworden van de mogelijkheid voor mannen om een outfit met attitude vorm te geven. Onze wens is om je de mogelijkheid te geven om je outfit aan te vullen met bekende klassiekers of meer hoekige sieraden - altijd in de meest populaire categorieën en materialen.
Of je nu van stalen of sterling zilveren sieraden houdt, je bent altijd verzekerd van een uniek stuk vakmanschap, gemaakt door onze bekwame juweliers. Onze collecties bestaan ook uit speciaal geselecteerde stenen uit verschillende delen van de wereld, wat elk stuk nog unieker maakt.
 

 

De uitvinding van een icoon

Helaas kunnen we niet de eer opstrijken voor de uitvinding van het iconische en tijdloze ontwerp dat onze Signature-ringen kenmerkt. Signature ringen, ook wel "Signet" ringen genoemd, zijn verre van een nieuwe uitvinding. Deze ringen waren vroeger een uitdrukking van status en behoorden toe aan koningen, edelen, koninginnen en andere belangrijke mensen. "Signet" - Deens voor handtekening, was in die tijd uniek en werd bijvoorbeeld gebruikt als ID, briefstempel en om de persoonlijkheid en status te benadrukken.
Signatuurringen van de Noordelijke Legacy zijn onze heruitvinding en ons streven om de persoonlijkheid en de houding terug te brengen in de sieraden. Daarom bestaat onze ringcollectie uit monogramgravures en natuurstenen. Op deze manier proberen we de prehistorische Scandinavische cultuur te verbinden met het huidige modebeeld door middel van eenvoudig en klassiek design. Je zult dan ook merken dat verschillende van onze Signature ringen, kettingen en armbanden voorzien zijn van Vikingsymbolen.
 

 

Tijdloze sieraden voor elke gelegenheid

Wij zijn voortdurend bezig om je de beste selectie van sieraden aan te bieden. Daarom zal je voortdurend en seizoensgebonden ervaren dat we nieuwe producten introduceren in ons toch al ruime aanbod. Dit betekent ook dat sommige producten vanzelf verdwijnen, terwijl de meer klassieke ontwerpen altijd een vast onderdeel van ons assortiment zullen zijn. De voortdurende balans tussen trends en klassieke ontwerpen is jouw garantie dat je bij Northern Legacy altijd de meest populaire sieraden kunt vinden.

Krijg meer

Designer sieraden worden van oudsher verkocht voor een prijs die de meerderheid van de mannen in het dragen van sieraden heeft beperkt. Tot nu toe hebben alleen bepaalde mensen de financiën en de moed gehad om sieraden te dragen. Dit is de hele basis voor de oprichting van de Northern Legacy: het kunnen aanbieden van sieraden die geschikt zijn voor mannen in brede en eigentijdse zin - tegen redelijke prijzen.


Daarom zijn we erg geïnteresseerd in wat de materialen werkelijk kosten. Wij vinden het niet eerlijk dat je voor onze marketing of voor de afspraken die we met de retailers hebben, moet betalen. Dit betekent dat wij je onze handgemaakte sieraden kunnen aanbieden voor een prijs vanaf £40 voor edelstenen sieraden. Wij hopen dat je inspiratie vindt in onze producten.


Met vriendelijke groet, Andreas & Jonas - Oprichters van NL
 

 

WIL JE 10% KORTING OP JE VOLGENDE BESTELLING?

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Northern Legacy en ontvang 10% korting op je volgende bestelling, evenals inspiratie en gepersonaliseerde aanbevelingen direct in je inbox*


*Door je aan te melden, accepteer je ons privacybeleid