END OF SEASON SALE - Enjoy up to 80% off selected items
  • 365 dagen retour
  • HANDGEMAAKTE DEENSE SIERADEN
  • GRATIS VERZENDING voor alle bestellingen boven 67€

Algemene voorwaarden

Voorwaarden


Algemene informatie


Northern Legacy ApS
Reg. 39684209
Northern Legacy
Att. Jonas
Stammen 102
9260 Gistrup
Denemarken
E-mail: support@nlegacy.com


Betalingen
Alle prijzen zijn vermeld in EUR
Bij Northern Legacy ApS accepteren wij Creditcards, Visa / Creditcards, MasterCard, Maestro, Visa Electron, MobilePay, PayPal, Apple Pay en American Express. Het bedrag van de goederen wordt alleen afgeschreven wanneer de goederen vanuit Northern Legacy ApS worden verzonden. We kunnen alleen het door jou gespecificeerde bedrag of minder - en slechts één keer - afschrijven. Als je met een Deense betaalkaart betaalt, worden er geen kosten voor de kaart in mindering gebracht.
Het is veilig om met ons te handelen, aangezien alle communicatie tussen ons betalingssysteem en de kaarthouder verloopt via een gecodeerde SSL-verbinding (Secure Socket Layer).
Bij betaling met PayPal: Als je betaalt via PayPal, ben je niet beschermd door de oppositieregeling. Lees meer over de voorwaarden op de website van PayPal.


Vracht
Wij zijn van mening dat winkelen op onze website gemakkelijk en snel moet zijn. Daarom bieden wij GRATIS verzending en omruiling aan voor alle bestellingen van meer dan 300 DKK. Tijdens het afrekenen wordt je gevraagd om je leveringsadres in te voeren en je gewenste leveringsoptie te selecteren.
Alle bestellingen worden verzonden met DAO ( Danish Newspaper Distribution) of PostNord ('International Orders').

 

Levering binnen Denemarken duurt meestal 2-5 werkdagen.
Levering aan EU-landen en de rest van de wereld duurt meestal 5-15 werkdagen.


Als je spijt hebt van je aankoop (annuleringsrecht / retourzending),


Onze wens is dat je meer dan tevreden bent met je Northern Legacy product. Als je niet tevreden bent met je product, kun je elk Northern Legacy-product binnen 365 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren, mits de goederen ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten.
Als je meerdere verschillende artikelen in één bestelling hebt besteld, maar ze worden individueel geleverd, begint de deadline te lopen vanaf de dag dat je het laatste artikel hebt ontvangen. De deadline houdt in dat je binnen 365 dagen na ontvangst aan ons hebt laten weten dat je je bestelling wilt retourneren.
Laat het ons weten per e-mail: support@nlegacy.com.


 Annulering van een deel van de aankoop
Als je meerdere producten bij ons hebt gekocht, heb je de mogelijkheid om één of meerdere producten te retourneren, zelfs als ze in één bestelling zijn gekocht. Houd er rekening mee dat je geen verzendkosten ontvangt als je een deel van je aankoop annuleert.


Retourneren
Wanneer je ons vertelt dat je je aankoop wilt annuleren, heb je 14 dagen de tijd om het artikel aan ons te retourneren. Je moet zelf betalen voor het retourneren van het pakket en je bent aansprakelijk als er schade ontstaat tijdens het transport. Je kunt je retourbon en retouretiket bestellen door hier te klikken - RETOURLABEL BESTELLEN


De staat van het artikel wanneer je het terugstuurt
Als het item waarde heeft verloren en omdat je het op een andere manier hebt gebruikt dan nodig was voor de aard, de kenmerken en het functioneren van het item, kun je slechts een deel van de aankoopprijs terugkrijgen. Het bedrag dat je kunt terugkrijgen is afhankelijk van de waarde van het artikel, en in sommige gevallen kan het betekenen dat je geen restitutie kunt krijgen.
Wij willen dat je Als de originele verpakking ontbreekt, kan dit leiden tot een beschadiging van het product.


Terugbetaling van het aankoopbedrag
Als je spijt hebt van je aankoop, kun je je geld terugkrijgen. Als het artikel beschadigd is, zullen we het bedrag waarvoor je aansprakelijk bent in mindering brengen.
Wij zullen alle van jou ontvangen betalingen, inclusief verzendkosten, terugbetalen (er zijn echter geen extra verzendkosten van toepassing als je een andere vorm van levering hebt gekozen dan de goedkoopste vorm van standaardlevering die wij aanbieden), binnen 14 dagen na ontvangst van je bericht dat je de overeenkomst wilt annuleren.
Wij zullen het geld terugstorten met dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt voor de aankoop, tenzij we anders zijn overeengekomen.
We kunnen de betaling achterhouden totdat we het artikel hebben ontvangen, tenzij je ons documentatie stuurt om het te laten retourneren.
Retourneer je aankoop via PostNord of DAO door dezelfde verpakking waarin het product is aangekomen te recyclen.

 

Item verzenden naar:
Northern Legacy
Att. Jonas
Stammen 102
9260 Gistrup
Denemarken


 Voeg aan de zending een papieren notitie toe waarop staat vermeld:
1. Ordernummer
2. Vereiste maat of type als je de aankoopprijs van je geretourneerde artikel wilt terugkrijgen.
Wij ontvangen geen pakketten die zonder distributie worden verzonden of pakketten die met COD worden verzonden. Wij ontvangen alleen pakketten die rechtstreeks naar het adres worden verstuurd.
Houd er rekening mee dat we geen verzendkosten vergoeden als je je geld terug wilt.


Garantie
Wanneer je bij Northern Legacy winkelt, heb je altijd een garantie van 24 maanden (zie de criteria hieronder voor volledige garantie) - Vergeet niet je aankoopbewijs te bewaren. Als klant van Northern Legacy zijn de regels van de Purchase Act van toepassing op de aankoop van goederen. Dit betekent dat je een klachtrecht hebt voor 24 maanden. De volledige garantie gaat ervan uit dat de gebreken / defecten van de goederen niet te wijten zijn aan misbruik van het product of ander schadelijk gedrag dat heeft geleid tot de schade / defect.


Als je klacht terecht is, betekent dit dat je het artikel kunt laten repareren, omruilen, geld terugkrijgen of een korting op de prijs kunt krijgen, afhankelijk van de specifieke situatie. Wij behouden ons het recht voor om een defect / schade te verhelpen met een onbeschadigd artikel in plaats van de koopprijs te vergoeden. Houd er rekening mee dat een gerechtvaardigde klacht wordt afgehandeld door het product te repareren of te vervangen door een nieuw exemplaar van hetzelfde type.
Je moet reageren binnen "redelijke tijd" nadat je de schade / fout hebt ontdekt. Indien je binnen twee maanden na het ontdekken van de schade / fout een klacht indient, zal de klacht altijd tijdig zijn.
Als de klacht terecht is, vergoeden wij de ( redelijke ) verzendkosten. Het artikel dient altijd in de juiste verpakking te worden geretourneerd. Vergeet ook niet om een verzendingsbewijs te krijgen, zodat we je verzendkosten kunnen vergoeden.


 Retourneer je aankoop via PostNord of DAO door dezelfde verpakking waarin het product is aangekomen te recyclen.


Item verzenden naar:
Northern Legacy
Att. Jonas
Stammen 102
9260 Gistrup
Denemarken


Wij ontvangen alleen pakketten die rechtstreeks naar ons adres zijn gestuurd.
Voeg bij het retourneren van het artikel een gedetailleerde beschrijving van het probleem toe.
Cadeaukaart
Cadeaukaarten zijn 2 jaar geldig vanaf de datum van aankoop.


Privacybeleid
Bij Northern Legacy ApS willen we transparant zijn over hoe we je persoonlijke informatie verwerken. We geven hoge prioriteit aan de veiligheid van je persoonlijke informatie, daarom hebben we een beleid ontwikkeld zodat je kunt zien hoe we je persoonlijke informatie behandelen en beschermen.


1. Wie is verantwoordelijk voor de bescherming van je persoonlijke informatie?
Northern Legacy ApS is verantwoordelijk voor de persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt en is verantwoordelijk voor de bescherming van je persoonlijke informatie in overeenstemming met de Deense en Europese wetgeving op het gebied van gegevensbescherming.


Northern Legacy ApS
Sverigesgade 4, 1st th
9000 Aalborg
Telefoonnummer: +45 91531165
E-mailadres: support@nlegacy.com
Reg. 39684209


2. Hoe slaan we je gegevens op?
De persoonlijke informatie die wij over jou verzamelen wordt opgeslagen binnen de Europese Economische Ruimte ("EER"), maar kan ook worden overgedragen naar en gebruikt in een niet-EER-land. Een dergelijke overdracht van je persoonlijke informatie wordt uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.


3. Wie heeft er toegang tot je informatie?
Je informatie kan worden gedeeld binnen Northern Legacy ApS. We zullen je persoonlijke gegevens nooit bekendmaken, verkopen of uitwisselen met derden voor marketingdoeleinden buiten Northern Legacy ApS. Persoonlijke informatie die aan derden wordt verstrekt, wordt alleen gebruikt om jou te dienen. Dit zijn onder andere transportbedrijven in verband met de levering van de goederen, mediabureaus in verband met de distributie van nieuwsbrieven en boekhoudsystemen voor het boekhoudkundig beheer.

 

4. Wat voor soort persoonlijke informatie verzamelen we?
Wij verzamelen de persoonlijke gegevens die je ons verstrekt, bijvoorbeeld wanneer je een bestelling plaatst, contact opneemt met onze klantenservice of deelneemt aan wedstrijden. De persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt kunnen bijvoorbeeld contactgegevens en betalingsgegevens zijn. Daarnaast kunnen we bepaalde persoonlijke informatie verzamelen van externe bronnen, bijvoorbeeld kredietinformatie en adresupdates.


5. Waarvoor gebruiken we je persoonlijke gegevens?
Wij gebruiken je persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
Het aanmaken en beheren van je persoonlijke account bij Northern Legacy ApS.
Verwerken van je bestellingen en eventueel retourneren
Het versturen van berichten via sms, mail of dergelijke met betrekking tot de afleverstatus, het afhalen van bestellingen en dergelijke
Contactinformatie over jou in geval van problemen met de levering van je goederen
Het aanleveren van marketingmateriaal zoals het verzamelen van klantenfeedback, nieuwsbrieven als je dit hebt geaccepteerd, etc.
Bericht aan de winnaars van online wedstrijden
Analyses om je te voorzien van relevant marketingmateriaal en informatie
Het valideren van je leeftijd om erachter te komen of je wettelijk bevoegd bent om online te winkelen
Het voorkomen van misbruik of oneigenlijk gebruik van onze diensten
Website optimalisatie analyse om je de beste ervaring te geven
Wij slaan je persoonlijke gegevens op zolang als nodig is voor het uitvoeren van de bovenstaande diensten of zolang als de wet dat voorschrijft. Je persoonlijke gegevens worden vervolgens gewist.


6. Wat zijn je rechten?
Je hebt het recht om op elk moment te informeren over de persoonlijke informatie die we over je hebben verzameld. Als je gegevens onjuist, onvolledig of irrelevant zijn, kun je vragen om deze te laten corrigeren of verwijderen. Wij kunnen je persoonlijke informatie niet verwijderen wanneer er wettelijke eisen worden gesteld, bijvoorbeeld de huidige boekhoudwet, die bepaalt dat de persoonlijke informatie gedurende 5 jaar moet worden bewaard. Je kunt je toestemming voor het gebruik van je gegevens voor marketingdoeleinden te allen tijde intrekken. Je kunt contact met ons opnemen door te schrijven naar info@nlegacy.com. Hieronder hebben we een gedetailleerd overzicht gemaakt van de rechten die je hebt.


6.1 Recht van toegang:
Je hebt het recht om op elk moment te informeren over de persoonlijke informatie die we over je hebben verzameld. Neem contact op met Northern Legacy ApS en wij sturen je persoonlijke informatie per e-mail.


6.2 Het recht om gegevens over te dragen:
Wanneer Northern Legacy ApS je persoonlijke gegevens elektronisch gebruikt, met jouw toestemming of in overeenstemming met een overeenkomst, heb je het recht om een kopie van je gegevens op een gestructureerde en gewone manier te laten versturen, evenals een machineleesbaar formaat naar jou of naar een andere partij. Dit geldt alleen voor de persoonlijke informatie die je aan ons hebt verstrekt. Het kan bijvoorbeeld gaan om e-mail, naam, adres, telefoonnummer, enz.


6.3 Het recht om gegevens te corrigeren:
Je hebt te allen tijde het recht om te verzoeken dat je persoonlijke informatie wordt gecorrigeerd als deze onjuist is, inclusief het recht om onvolledige informatie te vervolledigen. Neem eenvoudigweg contact met ons op via info@nlegacy.com en laat ons weten wat je wensen zijn.


6.4 Het recht om gegevens te verwijderen:
Je hebt het recht om de persoonlijke informatie die door Northern Legacy ApS wordt gebruikt te allen tijde te verwijderen, behalve in de volgende situaties:
* Je hebt een lopende zaak met de klantenservice
* Je hebt een openstaande bestelling die nog niet of slechts gedeeltelijk is verzonden
* Je hebt een financieel saldo bij Northern Legacy ApS, ongeacht de betalingsmethode
* Je wordt verdacht van het misbruiken van onze diensten in de afgelopen vier jaar
* Je schuld is in de afgelopen drie jaar doorverkocht aan derden of binnen een jaar voor overleden klanten.
* Je kredietaanvraag is in de afgelopen drie maanden afgewezen.
* Als je een aankoop hebt gedaan, bewaren we je persoonlijke informatie in verband met je transactie voor de boekhoudkundige regels.


6.5 Het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik op grond van legitieme belangen:
Je hebt het recht om je te verzetten tegen het gebruik van je persoonlijke informatie, wat gebaseerd is op de legitieme belangen van Northern Legacy ApS. Northern Legacy ApS zal niet doorgaan met het gebruik van je persoonlijke gegevens, tenzij we een geldige reden kunnen aantonen voor het gebruik ervan, die in strijd is met je wensen en rechten en/of op basis van wettelijke vereisten.


6.6 Je recht om je te verzetten tegen direct marketing:
Je hebt het recht om je te verzetten tegen direct marketing.
Je kunt je op de volgende manieren afmelden voor direct marketing:
* Door de instructies in elke marketing e-mail te volgen
* Door een e-mail te sturen naar info@nlegacy.com met als onderwerp "Wil geen direct marketing" en een tekst waarin staat dat je geen marketing wilt ontvangen.


6.7 Recht op beperkt gebruik:
Je hebt te allen tijde het recht om te verzoeken om het beperkte gebruik van je persoonlijke informatie bij Northern Legacy ApS in de volgende omstandigheden:
* Als je bezwaar maakt tegen het gebruik op basis van legitieme belangen door Northern Legacy ApS, moet Northern Legacy ApS alle gebruik van de persoonlijke informatie in kwestie beperken en tegelijkertijd controleren of onze legitieme belangen voorrang hebben op de jouwe.
* Als je denkt dat je persoonlijke informatie onjuist is, moet Northern Legacy ApS alle gebruik van dergelijke gegevens beperken en tegelijkertijd de juistheid van deze persoonlijke informatie controleren.
* Als de behandeling niet eerlijk is, kan je bezwaar maken tegen het verwijderen van je persoonlijke informatie en in plaats daarvan vragen om een beperkt gebruik van je persoonlijke informatie.
* Als Northern Legacy ApS je persoonlijke gegevens niet meer nodig heeft, maar ze een juridische claim in moeten dienen.


6.8 Hoe kan je je rechten uitoefenen?

Bij Northern Legacy ApS nemen we de bescherming van gegevens zeer serieus en daarom behandelen we je vragen altijd volgens de bovenstaande rechten. Je kunt altijd contact met ons opnemen via support@nlegacy.com met het onderwerp "Data Protection -" gevolgd door je vraag.


7. Het recht om in beroep te gaan bij een toezichthoudende autoriteit
Als je denkt dat Northern Legacy ApS je persoonlijke gegevens verkeerd verwerkt, kun je altijd contact met ons opnemen via support@nlegacy.com. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een beroep te doen op de Data Inspectie.


8. Updates van ons Privacybeleid
Het is mogelijk dat we ons privacybeleid moeten aanpassen. De laatste versie van ons privacybeleid zal altijd beschikbaar zijn op onze website. We zullen alle belangrijke wijzigingen in ons Privacybeleid melden, zoals wijzigingen in de redenen waarom we je persoonlijke gegevens gebruiken, wie verantwoordelijk is of je rechten.
Klachten
Als je als consument wilt klagen over je aankoop, of het nu gaat om fouten, defecten of iets dergelijks, neem dan contact op met onze support via: support@nlegacy.com of via telefoon +45 91531165. Als we niet in staat zijn om een oplossing te vinden, kan je een klacht indienen bij:

Centrum voor klachten
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
 De algemene voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op 08.05.2019.

WIL JE 10% KORTING OP JE VOLGENDE BESTELLING?

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Northern Legacy en ontvang 10% korting op je volgende bestelling, evenals inspiratie en gepersonaliseerde aanbevelingen direct in je inbox*


*Door je aan te melden, accepteer je ons privacybeleid